Τρίτη 9 Απριλίου 2024

«Υπέρ Ισραήλ» ο Αδ. Γεωργιάδης.....

 

Εκφράζει τον θαυμασμό του ενώ σφαγιάζονται χιλιάδες Παλαιστίνιοι

Απο το ThePressProject

Ένα... βιωματικό κείμενο με τον τίτλο «Υπέρ Ισραήλ» ανήρτησε στα social media ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στη χώρα. Πρόκειται για τον υπουργό που παλιότερα διαφήμιζε με πάθος το βιβλίο του Κ. Πλεύρη «Οι Εβραίοι» με αντισημιτικό περιεχόμενο, για να αναγκαστεί αργότερα όντας στη ΝΔ να ζητήσει... συγγνώμη από τους Εβραίους.

«Το Ισραήλ το έφτιαξαν Άξιοι άνθρωποι, Πατριώτες, νεωτεριστές ως ένα Κράτος Δημοκρατίας, Προόδου, Επιστήμης αλλά και σεβασμού των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αξίζει και να το υποστηρίζουμε και να το θαυμάζουμε», υπογραμμίζει ο υπουργός Υγείας και προσθέτει:

«Αφήστε τις συνωμοσιολογίες και τον αντισημιτισμό παντός είδους και δείτε πως μπορούμε να διδαχθούμε από αυτούς για να κάνουμε την Ελλάδα μας καλύτερη». Τη στιγμή που στη Λωρίδα της Γάζας έχουν αφήσει το αίμα τους πάνω από 33.000 Παλαιστίνιοι από πυρά Ισραηλινών, ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το Ισραήλ διαφημίζοντας μέσω social media τα «επιτεύγματα του Τελ Αβίβ».

Συντασσόμενος πλήρως με την κυβερνητική γραμμή (φιλοΝΑΤΟική γαρ), δηλώνει σθεναρά τη στήριξή του στο Ισραήλ σήμερα.

Με σημερινή του ανάρτηση, μετά την επίσκεψή του στη χώρα, εκφράζει τον θαυμασμό του προς τους Ισραηλινούς.

Θυμίζουμε το παρελθόν του κ. Γεωργιάδη, όπου διαφήμιζε βιβλίο του Κ. Πλεύρη, όντας ήδη εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ, ενώ η κομματική εφημερίδα «Αλφα Ενα» δημοσίευε κύρια άρθρα με φράσεις όπως «τον Εβραίο και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. Λίγο ακόμα να τους αφήσουμε θα σπάσουνε το ρεκόρ του Χίτλερ». Μετά από χρόνια, ζήτησε… συγγνώμη από του Εβραίους

Ολόκληρο το ενδιαφέρον άρθρο στο ThePressProject.

Δεν υπάρχουν σχόλια: