Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Απάντηση σε "ΡΑΔΙΟ-φονικά σχόλια"

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 11.30 π.μ
Κάπου στο ιντερνετικό ραδιόφωνο η εκπομπή "Ευρωπαικές Διαδρομές".
με τον Αριστοφάνη Οσμανλή.
Δικά του και τα επίμαχα σχόλια που μπορείτε να ακούσετε όπως ακριβώς τα έκανε.
Θέμα του η επιστολή-ενημέρωση της συντονίστριας Αβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Λαζαρίδου σχετικά με την συμπεριφορά του Γενικού Προξένου κ.Μαρκουλάκη και του κ. Μάμμου.
Για τη διευκόλυνση της παρακολούθησης του θέματος,να σημειωθεί οτι ο κ.Οσμανλής,άντλησε τις πληροφορίες του απο την δική μας ιστοσελίδα και θεώρησε οτι ήταν μια καλή ευκαιρία να βγάλει τα χρόνια απωθημένα του.
Στη δική μας ιστοσελίδα ,λοιπόν, αναφέρεται και εμάς χαρακτηρίζει εκει που εξειδικεύει την αναφορά του.Γιατί όντως εμείς πρώτοι είχαμε δημοσιεύσει την είδηση.Βέβαια μετά τους χαρακτηρισμούς του κ.Οσμανλή,το γεγονός οτι την είδηση την αναπαρήγαγαν 32 Μπλόκ και 140 ιστοσελίδες δεν έχει καμμία σημασία.Ούτε, η ταχύτητα της επιβεβαίωσης, στη δυσαρέσκεια που υπάρχει στο πρόσωπο του Γενικού Προξένου.Έτσι τους τσουβάλιασε όλους μαζί.Τους πήρε η μπόρα, όπως, λέει και ο λαός μας.Αυτός όμως "έδειχνε" εμάς.
Αναρωτιέμαι,φυσικά,όταν πρίν απο καιρό έβγαζε ο ίδιος μένος ενάντια στον Πρόξενο, αν έννοιωθε καθόλου "τροφοδότης ανθελληνικών οργανώσεων",όπως μας χαρακτήρισε.Τότε όμως ,μάλλον, αυτή η τακτική εξυπηρετούσε τα συμφέροντά του.
Σήμερα ,άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.Η γνωστή τακτική του χαμαιλέοντα.




Λοιπόν για να τελειώνουμε.
Κύριε Οσμαν λή , ή όπως αλλιώς και άν λέγεσαι.

Η κριτική που κάνουμε εδώ και πολύ καιρό και όχι τώρα τελευταία, ενάντια στον κ. Μαρκουλάκη,είναι κριτική στην αυθαιρεσία,την υποκρισία,την παρεμβατικότητα.Είναι κριτική στη πρακτική και την μεθοδολογία που ακολουθεί, στη διαχείριση των προβλημάτων της ομογένειας.Ενάντια στη πολιτική που αυτός υιοθετεί, να διχάζει  τους Έλληνες.Ενάντια σε ότι βλάπτει την εικόνα  μας στο Εξωτερικό.Είναι αγώνας υπέρ της Πατρίδας μας ,των οικογενειών μας και των παιδιών μας.Είναι υπεράσπιση του Ελληνισμού πρώτης γραμμής.Είναι ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ...λέξη ,που ασφαλώς είναι άγνωστη στα λεξιλόγια της ρουφιανιάς.
Για τον αγώνα αυτό που κάνουμε,είμαστε υπερήφανοι και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε,μέχρι να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο, απο την οριστική απομάκρυνσή του.
Ο τρόπος που ασκούμε αυτή την κριτική ειναι επιλογή μας.Άλλωστε,εμείς ,δεν κρυφτήκαμε πίσω απο ανωνυμίες.Με την ίδια λογική,έχουμε την απαίτηση,αυτοί που πιάνουν ένα μικρόφωνο και μιά πέννα και αποφασίζουν να δημοσιογραφούν, να κάνουν το ίδιο  και με  αξιοπρέπεια.Οτιδήποτε άλλο ανήκει στη συνήθη προβοκατόρικη λογική.
Ο υπαινιγμός, για το ότι "δεν είναι τυχαίο" οτι "η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, πίσω απο την οποία κρύβεται ένα  συγκεκριμένο και μόνο άτομο"΄ανέβασε την καταγγελία της κ.Λαζαρίδου,το "να προσέχουμε γιατι δεν ξέρουμε ποιός είναι ο ρόλος μερικών ευαίσθητων συμπατριωτών μας και να αναλογιστούμε ποιός συντηρεί τέτοιους ύποπτους τύπους και τι ρόλο μπορουν να παίξουν",εκτός απο προβοκάτσια κρύβει και ηλιθιότητα.
Μόνο ένα άτομο με ανασφάλειες ,εμπάθειες και ρεβανσισμό θα μπορούσε να πάρει τέτοια θέση.Ένα άτομο,που ενεργώντας υπο το κράτος πλήρους φαντασιοπληξίας καμαρώνει που επισκέπτεται πολύ συχνά το γραφείο του Προξένου λόγω των ιδιοτήτων του.(Ποιές είναι  αυτές άραγε,εκτός της μίας, και πλέον γνωστής;)


Και τώρα επι του θέματος. 

Λίγες και καθαρές κουβέντες ,μια και είναι ευκαιρία να δούμε τους λόγους που πάντα κατα την γνώμη σου "εμείς δίνουμε δικαιώματα σε ανθελληνικές οργανώσεις και γινόμαστε καταδότες του Ελληνισμού".
 
Ρωτάμε λοιπόν.
Είναι αρωγοί του ανθελληνισμού όλοι αυτοί που κριτικάρουν και καταγγέλλουν τον Γενικό Πρόξενο;
Ποιό Σύνταγμα αφαιρεί το δικαίωμα της κριτικής ενάντια σε Πρόξενο;
Πώς συμβαίνει μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να έχουν τρελλαθεί οι πάντες; 

 
Να θυμίσουμε μερικά γεγονότα για την ιστορική συνέχεια και συνέπεια.

Μερικοί απο αυτούς που προσφέρουν επιχειρήματα 

στις ανθελληνικές οργανώσεις.
 

1.Οι μαθητές, μικροί και μεγάλοι.
    Κάποτε χρειάστηκε κατα την γνώμη τους να διεκδικήσουν.Στό Ντίσελντορφ και στο Ντόρτμουντ.Τότε κάλεσε την Γερμανική αστυνομία να αντιμετωπίσει τους "τρομοκράτες".Κατα την γνώμη του έπρεπε να καλέσει και τα τάνκς.....
(Εδώ το βίντεο).

2.Οι εκπαιδευτικοί μεμονωμένα και συλλογικά.
    Μόνιμα στο στόχαστρο του η ιδιότητα του εκπαιδευτικού.Ούτε Κρητική βεντέττα να υπήρχε.Συνεχείς και απαξιωτικές οι συμπεριφορές του ακόμα και σε δημόσιες συγκεντρώσεις με αρκετούς απο αυτούς να τον καταγγέλλουν δημόσια και άλλους φοβούμενοι πιθανόν συνέπειες να σιωπούν.Αποκορύφωμα ,φυσικά,το τελευταίο περιστατικό μέσα στο γραφείο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
(Εδώ κάποιες των περιπτώσεων ΑΒ , Γ , Δ)


3.Οι γονείς και τα Συλλογικά τους όργανα.
    Συνεχείς οι παρεμβάσεις του στα συνδικαλιστικά των Γονέων.Μεροληπτική η στάση του,χωρίς να κρατάει τα προσχήματα που επιβάλλονται απο την διπλωματική του ιδιότητα,συστηματικά και προκλητικά "χαιδεύει" και χρησιμοποιεί διασπαστικές κινήσεις προκειμένου να δημιουργεί αυλικούς.(Φυσικά πολλοί απο αυτούς σήμερα έχουν εξελιχθεί σε Φρανγκεστάιν).
(Εδώ καλύτερα να μήν δώσουμε  πολλά λίνγκ γιατι θα χρειαστεί μια βδομάδα διαβασμα.Τα στοιχεία υπάρχουν στη διάθεση του καθενός).Α , Β , Γ


4.Η ίδια η Συντονίστρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
    Πάντα, πιστευαμε,οτι τουλάχιστον ανάμεσα σε αυτές τις δύο θέσεις ανωτέρων υπαλλήλων δεν υπήρχε περίπτωση μη συνεργατικού κλίματος.Διαψευστήκαμε.Φαίνεται και αυτή (η Συντονίστρια) τρελλάθηκε.Επειδή, εκτός όλων των άλλων, έκανε και την "χαζομάρα" να κλείσει πιό φτηνά το ενοίκιο του Δημοτικού Σχολείου στο Ντίσελντορφ και για διπλάσιο χρονικό διάστημα απο ότι αυτός διαπραγματευότανε.Αντίθετα δεν τον αφήνει να χαλάσει συμβόλαια που τρέχουν σε άλλες περιοχές.ΕΔΩ


5.Ο Δικηγόρος συμπατριώτης μας.
    Αντέδρασε δικαίως στους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του ενώ εργαζόταν για τα συμφέροντα του Ελληνικού Κράτους.(Εδώ)


6.Ο Ομογενειακός Τύπος
    Όσοι δεν  ζωγραφίζουν το προφίλ του.(Εδώ ανήκουμε εμείς.Δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις).


7.Η Ελληνική Κοινότητα Ντίσελντορφ
    Με τις υποτιμητικές απόψεις του για το Κοινοτικό Κίνημα και την Ιστορία του όπως αυτές εκφράστηκαν σε συνέντευξή του.(Αυτή τη Διαμαρτυρία μάλιστα την έχετε υπογράψει και εσείς κ.Οσμανλή)


8.Όλοι οι υπόλοιποι
    Αυτοί που τον άκουγαν συνέχεια να διαψεύδεται απο μόνος του, στις όποιες υποσχέσεις έδινε για την λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου.Για την αγορά του κτιρίου της Μέτμανερ, που ποτέ δεν έγινε σχολείο.Που κανείς δεν γνωρίζει πόσο κόστισε,πως πληρώθηκε.......


Εδώ ας σταματήσουμε, όμως, γιατι πιθανόν να πάρουμε "το ψωμί απο το στόμα άλλων".
Είναι δουλειά της ΕΔΕ(Ένορκη Διοικητική Εξέταση) να κάνει την αλήθεια να λάμψει.


Ανθέλληνες,λοιπόν,κύριε Οσμανλή;
Όλοι οι παραπάνω;
Όλοι αυτοί, δίνουν λαβές σε ανθελληνικές οργανώσεις;
Λειτουργούν σαν καταδότες του Ελληνισμού;


Φαντάζομαι , οτι άν υπήρχε η πραγματική ευθιξία,θα μπορούσες "να το σώσεις" με τον ίδιο τρόπο.Την ίδια ώρα και με το ίδιο μικρόφωνο.

Είναι κρίμα που με την αντιδεοντολογική συμπεριφορά σου ,χαλάς την αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται στον ραδιοφωνικό σταθμό ,απο όλους τους συντελεστές.
Αλλα δεν θα το κάνεις και θα έχεις χάσει ακόμα μια ευκαιρία να γίνεις και εσύ ένας απο τους πολλούς "ανθέλληνες".....


Προ πάντων, όμως, δεν χρειάζεται πανικός.Η κίνηση,να μην  μεταδοθεί  η εκπομπή σου μαγνητοσκοπημένη και την Τετάρτη 20.01.2010 δεν απέτρεψε την επικινδυνότητα να είναι μαγνητοφωνημένη απο τις 17.01 που πρωτομεταδόθηκε.
Γιατι ,εμείς, ειμαστε ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: