Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΤΗΛΕΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ΤΗΛΕΑΝΤΙΓΡΑΦΗΜΑ



Κύριε Γενικέ,
Δεν δικαιούστε να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας με  τις απαράδεκτες ,άνομες και συνάμα γελοίες απαιτήσεις σας.
 Μας προκαλεί γέλιο και θυμό πλέον το γεγονός να ζητάτε τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων στην Γενική μας Συνέλευση.
Δεν μας είπατε μήπως θέλετε και άλλα στοιχεία,όπως τηλέφωνα,διευθύνσεις,ύψος,βάρος,ημερ.γέννησης,νούμερο παπουτσιων και χρώμα εσωρρούχων.
Παρόλα αυτά, άν μας πείτε βάσει ποιάς νομοθεσίας τα ζητάτε ,υποσχόμαστε να σας τα δώσουμε.
Εκτός, αν ζείτε σε άλλη εποχή.Τότε σας δικαιολογούμε...
Όπως, δικαιολογούμε και τον διορισμό επιστάτη, που ειρωνικα αναφέρετε, οτι προετοιμάζετε, με τις γνώριμες σε εσάς "νόμιμες" διαδικασίες.Δέν θα τον περιμένουμε όμως,παρότι είναι γνωστός και φίλος, για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν είμαστε Ταλιμπάν.

Όσο, για το άν ο Δ/ντής, παρατηρεί και υποδεικνύει "ορθός",τρόπους παρεμπόδισης των εκλογών ,προτιμάμε, να "καθίσει"αυστηρά και με συνέπεια στα καθήκοντά του.
Σας προτείνουμε ,τέλος ,να προκηρύξετε και μια θέση συγγραφέα των επιστολών σας,καθότι,όσες μας έχετε στείλει μέχρι σήμερα,μειονεκτούν στη σύνταξη και την ορθογραφία και εμείς είμαστε οπαδοί της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης.
Εν τέλει,οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ελληνικού Δημοτικού Σχολείου του ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα ο χριστιανός ούτε το όνομα του ξέρει να γράψει σωστά. Από Μαρκουλάκης έγινε Μαρκούλακης. Η διαφορά του ορθός από το ορθώς .........
άλλα λόγια....