Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

"Σεβασμός στον πολίτη".


Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η φράση που αποτέλεσε και κυρίαρχο πολιτικό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές, θα έχει τελικά καλή τυχη.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως ναι.
Η ιστορία έχει αποδείξει οτι τα συνθήματα δεν κινδυνεύουν απο αυτούς που τα οραματίζονται αλλα απο αυτούς που προσπαθούν να τα πραγματώσουν.

Ειδικά αν τα χρησιμοποιούν με  χαμαιλεοντισμό  και δεν τα πιστεύουν.
Με "πλεονάζοντα σεβασμό" στον πολίτη, λοιπόν, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ κ. Μαρκουλάκης και με "ιδιαίτερη ταχύτητα" που θα την ζήλευαν ακόμα και οι συμπαθείς δημόσιες υπηρεσίες της Ουγκάντα, απάντησε σε αίτηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου.
Τό αίτημα αφορούσε την χορήγηση άδειας για χρήση της αίθουσας εκδηλώσεων του Σχολείου απο τον Σύλλογο Γονέων στις 07 Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο και είχε διατυπωθεί απο τις 25.10.
Η απάντηση ταχυδρομήθηκε απο το Προξενείο στις  06.11 και έφτασε στα χέρια του παραλήπτη στις 08.11 δηλαδή.... μια ημέρα μετά την αιτούμενη εκδήλωση!!!!!. 

Ευτυχώς που ήταν αρνητική.Φανταστείτε να ήταν και θετική γιατι τότε πραγματικά..... θα ήταν σεβασμός στον πολίτη.Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα που θα το συζητήσουμε τις επόμενες μέρες.
Βλέπετε εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε πιό γρήγοροι απο τις δημόσιες υπηρεσίες μια και οι τραμπουκισμοί, που έγιναν καθεστώς το τελευταίο διάστημα, έχουν προτεραιότητα και απαιτούν πλήρη ετοιμότητα.
Αύριο η συνέχεια επι του θέματος.

* Στή φωτό, ο φάκελος της απάντησης του Προξενείου με την σφραγίδα του ταχυδρομείου, που στην Γερμανία τουλάχιστον λειτουργεί άψογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: