Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Άρχισε το κυνήγι (2)


Είχαμε γράψει μόλις στις 3 του Νοέμβρη οτι ξαμολύθηκαν τα "μαντρόσκυλα".Δεν προλαβε να περάσει ούτε μια εβδομάδα απο την διαπίστωσή μας,  και το γνωστότερο απο αυτά, που πλέον είναι φανερό, οτι προκειμένου να γίνεται αρεστό στο αφεντικό του "δαγκώνει" ότι βρεί μπροστά του,βγήκε πάλι στην πιάτσα.Χθές ήταν πράγματι σε  λυσσώδη κατάσταση.Ούτε τον ιερό χώρο δεν σεβάστηκε.Αυτό που δεν μπόρεσε όμως αυτή την φορά να αποφύγει είναι τα φλας που άστραψαν και έχουν καταγράψει όλους τους τραμπουκισμούς του.
Μάλιστα, επειδή, η ημέρα δεν ήταν αρκετά προσοδοφόρα στο να φτάσει στον κορεσμό,ανήσυχη αρκούδα πια,άλλαξε καραούλι και σήμερα το πρωί επιτέθηκε αλλού χωρίς φυσικά επιτυχία.
Με μια κουβέντα.
Δεν μπορείτε κύριοι με τραμπουκισμούς και φασίζουσες νοοτροπίες να φρενάρετε το αποτέλεσμα που έρχεται και είναι πλέρια αρνητικό.
Πλέον σας έχουν πάρει είδηση και τα μικρά παιδιά του Δημοτικού που ακούγοντας τό όνομα σας γελάνε σαν να ακούνε το καλύτερο ανέκδοτο.
Όσο για εμάς δεν ασχολούμαστε πλέον με την δυσοσμία των αποβλήτων σας.Απλά τα ρίχνουμε την χωματερή ......

*Ζητάμε συγγνώμη απο το τετράποδο της φωτογραφίας και σκεφτόμαστε την επόμενη φορά να το αντικαταστήσουμε απο πραγματική φωτογραφία σε πλήρη δράση.Θα εξαρτηθεί......

Δεν υπάρχουν σχόλια: