Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Παράνομο και τυπικά το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Ντύσσελντορφ.

Οι συνεχείς παρατυπίες που υιοθέτησαν απο την αρχή της θητείας τους κάποια μέλη του νεοεκλεγμένου ΔΣ, είχαν κακό τέλος. Έτσι μετά την τελευταία παραίτηση και απο το Προεδρείο του Ταμία, κ.Καραγιάννη, δεν έχει κάν έννομο δικαίωμα, να παρουσιάζεται σαν νόμιμο ΔΣ και να εκπροσωπεί τους Ελληνες του Ντύσσελντορφ, μια και εχουν εναπομείνει μόνο τρία (3) μέλη στο Προεδρείο, και μάλιστα το ένα από αυτά (ΘΕΟΔΩΡΟΥ) δεν ειναι κάν μέλος του ΔΣ.
Λίγοι μήνες μόνο μετά τις εκλογές και ήταν αρκετοί να φανεί η σκοπιμότητα κάτω από την οποία λειτούργησαν ώστε να επιτύχουν τον σκοπό τους. Πρώτα δεν σεβάστηκαν το αποτέλεσμα, στη συνέχεια διέγραψαν τους πραγματικούς νικητές των εκλογών, προχώρησαν σε μια σειρά πραξικοπημάτων, πλαστογραφιών και μια σειρά άλλων ενεργειών, που δεν τιμούν την ιστορία της Κοινότητας, ούτε όμως συνάδουν με το πνεύμα της λειτουργίας των ομογενειακών οργανώσεων.
Τους ήταν απόλυτα εύκολο να λασπώσουν συνειδήσεις και ανθρώπους μπροστά στη φιλοδοξία τους. Δεν τους ήταν δύσκολο μέχρι και το Καταστατικό να "φτύσουν" στα πλαίσια της νομιμότητας, όπως αρέσκονταν να λένε,να το τροποποιήσουν χωρίς γενική συνέλευση και ας κατηγορούσαν άλλους για αυτό. Όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Τώρα, δεν έχουν άλλη επιλογή, από το να αποσυρθούν ξαφνικά όπως ξαφνικά εμφανίστηκαν. Ευτυχώς, που υπάρχουν αυτοί που έκτισαν-κράτησαν και αγαπούν την Κοινότητα και είναι πάντα διαθέσιμοι να την βγάλουν από την λάσπη. Τα προβλήματα τρέχουν και χρειάζονται σοβαρή αντιμετώπιση. Ο καιρός για πειράματα έχει τελειώσει. Οι Έλληνες της πόλης γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα.....Οι νεομετανάστες γνωρίζουν και αυτοί.... και όσοι δεν γνωρίζουν, είτε γιατί πρόσκαιρα πείστηκαν, από τις φαινομενικά καλές προθέσεις, έχουν τα χρονικά περιθώρια πλέον.....Ας αρχίσουν από αύριο. Είναι μια καλή ευκαιρία στα ψευτοεγκαίνια του Σαββάτου,που διοργανώνουν να τους ζητήσουν, να τους δείξουν τα 7 μέλη του ΔΣ.

Είναι μια καλή αρχή......Τα υπόλοιπα έρχονται..... 

Η παραίτηση ταφόπλακα ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: