Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Δυναμικό παρóν των ελληνικών επιχειρήσεων στην Anuga

Πάνω απο 200 ελληνικές επιχειρήσεις στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών του κόσμου.
Γεύση Ελλάδας θα προσφέρουν οι επιχειρήσεις στους επισκέπτες της μεγαλύτερης έκθεσης τροφίμων και ποτών του κόσμου, Anuga, που διοργανώνεται από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Κολωνία.

 Οι επισκέπτες που θα επισκεφθούν τα ελληνικά περίπτερα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικά και ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής κουζίνας. Εκτός από τα προϊόντα, στους επισκέπτες θα παρουσιαστούν και οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας των ελληνικών προϊόντων, οι οποίες έχουν καθιερωθεί τις τελευταίες δεκαετίες από την ελληνική βιομηχανία τροφίμων.
Τα ελληνικά προϊόντα θα παρουσιαστούν σε έναν χώρο 3.000 τ.μ. ο οποίος θα χωρίζεται σε πέντε τομείς: Αίθουσα 10.2 (Fine Food), Hall 10.1 (Dairy), Hall 2.2 (Bread & Bakery), Hall 4.2 (Κατεψυγμένα Τρόφιμα) και Hall 8.1 (για ποτά).Το Σάββατο και κατα την έναρξη της έκθεσης θα επισκεφθούν την έκθεση ο Υπουργός κ.Τσιαυτάρης ,Περιφεριάρχες,ο Γεν.Πρόξενος Ντύσσελντορφ κ.Δελαβέκουρας και διάφοροι θεσμικοί παράγοντες
Θα υπάρξουν πολλές δραστηριότητες για τους επισκέπτες του ελληνικού περιπτέρου: για παράδειγμα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 11.30 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 11:00, στην αίθουσα 10.2, ο Γερμανός ειδικός στο ελαιόλαδο Dieter Oberg θα δώσει ενδιαφέρουσες διαλέξεις. Καθημερινά θα σερβίρονται στους επισκέπτες παραδοσιακά πιάτα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Για το ελαιόλαδο θα υπάρχουν και πολλά Workshops.
Φυσικά οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν επί τόπου πολλά ελληνικά προϊόντα όπως ελαιόλαδο και ελιές, κρασιά, φρούτα, ψάρια, τυριά και γιαούρτι και άλλα.

Όσοι θέλουν να επισκεφθούν την έκθεση πρέπει να γνωρίζουν ότι το ωράριο για το διάστημα από τις 5 έως τις 8 Οκτωβρίου είναι καθημερινά από τις 10.00 το πρωί (αντί για 09.00 που ήταν μέχρι σήμερα)  μέχρι τις 19.00. Στις 9 Οκτωβρίου, τελευταία ημέρα της έκθεσης, οι πόρτες θα κλείσουν μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 18.00. Η έκθεση είναι αποκλειστικά για επαγγελματίες.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης, στη διεύθυνση: www.anuga.de

Δεν υπάρχουν σχόλια: