Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ:Υπεγράφησαν τα συμβόλαια για την ενοικίαση του κτιρίου της Lacombletstr

Ανοικτό ακόμα το θέμα του τόπου της έναρξης των μαθημάτων που θα ανακοινωθεί στις 14 Αυγούστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Συντονίστρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Λαζαρίδου και που την κοινοποιεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς, συμφωνήθηκε τελικά και υπεγράφη η ενοικίαση του κτιρίου της οδού Lacomblet προκειμένου να στεγαστεί εκεί το Δημοτικό Σχολείο του Ντίσελντορφ. Με βάση την εν λόγω ανακοίνωση, οι διαπραγματεύσεις είχαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και για τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου.

Μένει μόνο να διευκρινιστεί, το πού θα ξεκινήσει η σχολική χρονιά μια και σε αυτό το κτίριο πρέπει να γίνουν κάποιες επιδιορθώσεις. Για το διάστημα που θα απαιτηθεί, 1-2 μήνες, αναζητείται η πλέον συμφέρουσα λύση για την οποία θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση στις 14 Αυγούστου, σύμφωνα πάντα με την κ.Λαζαρίδου.

Εδώ να σημειωθεί ,ότι οι γονείς απορρίπτουν λύσεις μόνιμης αλλά και πρόσκαιρης συστέγασης. Όλα, λοιπόν, δείχνουν ότι η έναρξη της σχολικής χρονιάς θα γίνει στα ήδη υπάρχοντα κτίρια, λύση που θα ήταν παράλογο να μην δεχτεί η Γερμανική πλευρά.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση/ενημέρωση της Συντονίστριας Πρωτοβάθμιας κ.Λαζαρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: