Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Ντόρτμουντ:Μέθοδοι τρομοκρατίας για την καταστολή μαθητικών κινητοποιήσεων.

Καμαρώστε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται κάποιοι την αναβάθμιση της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης στην Γερμανία. Τό οποιοδήποτε αίτημα ,η οποιαδήποτε διαφωνία αντιμετωπίζεται πλέον κατόπιν εντολής του Γενικού Προξένου με την βοήθεια της Γερμανικής Αστυνομίας. Η οποιαδήποτε άλλη μέθοδος της Δημοκρατίας που διδάξαμε σαν Έλληνες στον υπόλοιπο κόσμο πάει περίπατο.
Αυτόν τον τρόπο διάλεξε για δεύτερη φορά ο «μεταρρυθμιστής» Πρόξενος κ.Μαρκουλάκης προκειμένου να καταστείλει την κατάληψη μαθητών του Γυμνασίου –Λυκείου Ντόρτμουντ που διαμαρτύρονται για την αύξηση του ωρολογίου Προγράμματος. Είχε προηγηθεί το Ντύσσελντορφ όπου χρησιμοποιήθηκε ο ίδιος ακριβώς τρόπος αλλά και με την παρουσία του Προξένου-που εννοεί να χαράζει εκπαιδευτική πολιτική- παραβαίνοντας τα καθήκοντά του. Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση σε αντίδραση εκπαιδευτικών, για τις μεθόδους που αυτός ακολουθεί κάνοντας χρήση της ιδιότητάς του, ανέφερε, ότι την επόμενη φορά δεν θα διστάσει να «φέρει και τα τάνκς».Την απαράδεκτη αυτή στάση του Προξένου, συνεπικουρούν με την στάση τους, οι «γνωστοί» γονείς, αποτέλεσμα της διασπαστικής πολιτικής που εφαρμόστηκε παλαιότερα και συνεχίζεται σήμερα στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, έτσι ώστε να αποδυναμωθεί η οποιαδήποτε υγιής αντίσταση στα σχέδια για την συρρίκνωση της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης.
Τί εννοεί άραγε στην αρχή του βίντεο ο απευθυνόμενος στους μαθητές κύριος, με τα λόγια:
"Σας πληροφορώ οτι και το σχολείο θα ανοίξει και εσεις θα έχετε προβλήματα...."
Μήπως κάποιοι επιβάλλεται να δώσουν εξηγήσεις;

46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστούμε όλη μας παρα πολλή που ενδιαφέρεστε για εμάς τα παιδιά. (όπως πρέπει να έχετε καταλάβει είμαι ένα παιδί του σχολειου ντόρτμουντ)

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα επίσης να σας πω ότι όλα αυτά που γράφατε είναι αληθινά και το ~~|Και το σχολειό θα άνοιξη και εσείς θα έχετε προβλήματα|~~ το έχω ζήση ήμουνα λοιπόν και εγώ στην κατάληψη(μέσα από τις πόρτες εκεί που είναι και τα αλλα τα παιδιά)

Σας ευχαριστούμε παρα πολλή που ενδιαφέρεστε για εμάς τα παιδιά

Ανώνυμος είπε...

ένα μεγάλο Μπράβο στον Admin τις Ιστοσελίδας για την Υποστήριξη που μας προσέφερε για να ακουστούμε και πιο έχω.

Χαιρετισμούς από Ντόρτμουντ

Ανώνυμος είπε...

Euxaristoume para poli ton Reporter me ton opoio boresame na dimosieusoume kai na baloume auto to viedeo sto diadiktio.

Ανώνυμος είπε...

geisas eimai ena paidi tou sxoliou dortmund eimoun kai egw stin katalipsi eutixos endiaferosaste eseis gia emas na geini kati mono me boithia ton MME mboroumai na tous nikisoumai EUXARISTO SE ESAS.

Ανώνυμος είπε...

Με θλίβει αφάνταστα το γεγονός ότι κάποιοι ελάχιστοι άνθρωποι χωρίς ντροπή χρησιμοποιούν μικρούς μαθητές για να εξυπηρετήσουν προσωπικά τους συμφέροντα. Και το ακόμη χειρότερο δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα κανείς τους να σταματήσει παρόλο που είναι γνωστοί στην κοινωνία του Ντόρτμουντ χρόνια τώρα. Φαίνεται ότι με απειλές και δωροδοκίες σε παιδιά και γονείς συνεχίζουν ανενόχλητοινα αμαυρώνουν την εικόνα του ελληνισμού στη Γερμανία και ενώ υποστηρίζουν ότι βοηθούν τα ελληνικά σχολεία, θα αποτελέσουν την αφορμή για να τα κλείσουν. Οι ύβρεις και οι απειλές που χρησιμοποιούν,μπροστά σε ακροατήριο μικρών μαθητών, δείχνει ανθρώπους χωρίς παιδεία και ανάγωγους που μόνο το καλό των μαθητών δεν σκέφτονται όταν τους δίνουν τέτοιο παράδειγμα. Όσον αφορά τα γεγονότα που ανιστορούνται παραπάνω αν υπάρχουν κάποιοι που έχουν συνείδηση και θάρρος ας βγουν να πουν πώς πραγματικά έγιναν τα πράγματα και να μην κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε οποιος και να είστε εγώ είμαι παιδί του ελληνικού σχολείου ντόρτμουντ και γράφω σαν παιδί του ελληνικού σχολείου ντόρτμουντ και θέλω να σας πω ότι δεν είναι ψέματα όλα αυτά ήμουν μπροστά όταν γίνανε όλα αυτά και ξέρουμε τι μας γίνετε!!!1τον αυτό!!!

και 2τερων,Υπάρχει και video που το αποδείχνει!!!αν δεν το έχετε δει από πάνω σας ακριβώς έχει ένα βιντεάκι και ο κύριος αυτός που φαίνεται στο video μας λέει : και το σχολειό θα άνοιξη και εσείς θα έχετε προβλήματα

Αν έχετε ακόμα ερώτησης η ότι δήποτε άλλο γράψτε άλλο ένα σχόλιο!!!Εγώ θα τα δω τα σχόλια...

Με πολλή αγάπη και πολλά Ευχαριστήρια στον Admin τις σελίδας!!

Ανώνυμος είπε...

στον ανώνυμο κύριο που νομίζει πως χρησιμοποιούνται τα παιδιά μάλλον δεν είστε καλά ενημερωμένος. 1.Τα παιδιά κάνανε την κατάληψη όχι οι γονείς.
2. Οι γονείς αυτή η λίγη που φωνάζουν και "δήθεν" είναι γνωστη και στο Ντόρτμουντ,προσπαθούν να σώσουν τα ελληνικά σχολεια. Διότι υπάρχουν κάποια αποβράσματα τις κοινωνίας τα οποια θέλουν να μας κλείσουν τα σχολεια.
Ίσος ανήκετε και εσείς σε αυτούς που νομίζουν πως είναι γνωστες τον πάντων, δυστυχώς όμως κάτι τέτοιοι σαν και εσάς δεν ξέρουν καν τι συμβαίνει.Kαι δεν στηρίζουν τον ελληνισμό, για αυτό τον λόγο καλά θα κάνετε όλοι εσείς να πάτε τα παιδιά σας σε γερμανικά σχολεια.

"ΕΜΕΊΣ ΕΠΙΜΈΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚA"

ΜΠΡAΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙA ΚΑΙ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΤΑ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

sas euxaristoume para poli gia tin simparastasi sas ...einai poli eugeniko ekmerous sas..giati auto pou kanane autoi enantion mas einai aparadekto kai tha eprepe na treponte giauta pou kanoun se mas ta paidia...
k emeis anthropoi eimaste agonizomaste gia dikaio mas ...k autoi mas polemane me auton ton tropo diladi eleoc ...

K pali sas euxaristoume para poli ...!!

Ανώνυμος είπε...

me pio dikaioma deixnete video me to paidi mou sto internet? den to xerete oti apagoreuetai? xero pios trabixe to video kai tha kano minisi. oi astinomikoi to xeroun oti tous ebale sto internet? opios goneas endiaferete as grapsi ena minima

Ανώνυμος είπε...

ti lete eseis o telefteos. Ean to paidi sas fenete sto Video pai na pi pos eitan mesa stin katalipsi!!
Arage se pion tha kanete minisi?
Sto paidi sas?

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που o ιστότοπος λέγεται αλήθεια.Αυτός ο κύριος που μιλάει στο βίντεο δεν έχει σχέση με την παραβίαση της κατάληψης.Είναι ο διευθυντής του δημοτικού και θέλει να πάει στο σχολείο του.Κάποιοι «δημοκρατικοί» όμως δεν τον αφήνουν.Καταντήσαμε να φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης.

Ανώνυμος είπε...

Aντε ρε Χαφιέδες που απειλείται με μήνυσης τους Ανθρώπους και τα Παιδιά σας.

και δεν κοιτάτε να πετάξετε τον Φασισμό από τα Σχόλια μας και τα Πολιτικά συμφέροντα από κάτι Κομματόσκυλα

για σοβαρευθείτε λιγάκι

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστω που ενδιαφερεστε για εμας τα παιδια.Εγω το βρισκω πολλυ γελειο και φασιστικο που εκανε αυτος ο κυριος του δημοτικου σχολειου,γιατι δεν μπορουσε να τα βγαλει περα με μια χουφτα παιδια,δηλαδη ειναι ανηκανος να τα βγαλει περα μονος του και για εμενα προσοπικα ειναι ενας........ δεν θελω να εκφραστω αλλο.

Ανώνυμος είπε...

κύριος η κυρια που θα κάνετε μήνυση!!
εάν βγάλετε σε ένα πάρκο το παιδί σας βίντεο πρέπει όλοι που θα είναι επάνω να σας κάνουν μήνυση;

Δεν κατάλαβα;

και σε εσάς από ποτε δουλεύουν η Διευθυντές και Κυριακές;

Ανώνυμος είπε...

ποιος είναι άραγε ο κλέφτης και ποιος ο νοικοκύρης;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ!

Δε χρειάζετε να μας λέτε ποιά είστε, το ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡθΟΓΡΑΦΙΑ σας.

Επίσης μπορούμε να καταλάβουμε και πόσο καλύτερα είναι να την περνάτε νύχτα εκεί με το ντελίβερι του υποκινητή σας... από το να χρεώνεστε με απουσίες.

Όσο για τον κύριο που ανέβασε το βιντεάκι, εγώ θα έπαιζα σε επανάληψη και τα λόγια του γονέα ¨Εμείς ξέρουμε ποιός βρίσκεται από πίσω από τα παιδιά¨, κι όχι μόνο ό,τι εξυπηρετεί ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ το βιντεο.

Όλοι καταλαβαίνουμε πως το βιντεάκι και η όμορφη μουσικούλα ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ αλλά κάποιες σκοπιμότητες.

Και φυσικά, όχι των 5-10 παιδιών που τα φανατίζουν και τα ταϊζουν για έχουν ρόλο και νόημα ύπαρξης, αλλά των χυδαιολόγων, που δυστυχως ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΤΣΙΑ ο καμεράκιας να καταγράψει...

Είπατε στα παιδιά για το ένα οχτάωρο τη βδομάδα πως είναι πολύ, να μάθουν λίγα γερμανικά ώστε να πάψει το φαινόμενο των ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ που δε μπορούν να μιλήσουν τη γλώσσα της χώρας που ζούν, και που με το υπάρχον σύστημα παίρνουν ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ από τα συνομίλικα τους!

ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ;

ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

de katalaba re paidia
ti sxesh exei o dieuthunths tou dhmotikou me thn katalhpsh tou lukeiou?
ama empodizoun kai to dhmotiko na leitourghsei ta paidia tou lukeiou auto einai sketh ellhnikh trella!!!
eiste sobaroi?
kofte tous ton kolo

Ανώνυμος είπε...

sumfono me to gonea pou thelei na kanei minisi. to diko mou paidi einai mikro kai den eixe sxesh me thn katalipsi. me pio dikeoma to ekthetete sto internet. tha stilo to video stin astinomia

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ορισμένοι γονείς έχουν τη λανθασμένη εντύπωση για τον τρόπο που πρέπει να εκφράζονται τα αιτήματα, λογικά ή παράλογα, στις σύγχρονες κοινωνίες.
Αυτοί οι ευτυχώς λίγοι, έχουν την εντύπωση ότι οι διαφωνίες τους ή οι αντίθετες απόψεις τους στο χώρο της παιδείας, πρέπει να εκφράζονται με την κατάληψη των σχολείων και την απουσία των παιδιών τους από τα μαθήματα, αντί ως όφειλαν να προτιμήσουν τη συζήτησή τους και τη λήψη συλλογικών αποφάσεων από τα αρμόδια θεσμοθετημένα όργανα των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
Παρακινούν τα παιδιά τους να καταλάβουν τα σχολεία, μη επιτρέποντας στη συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων παιδιών που επιθυμούν τη μάθηση, να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, για τα οποία η Ελλάδα πληρώνει αφειδώς και να χάνουν πολύτιμες εκπαιδευτικές ώρες.
Όποιος νομίζει ότι «υγιής αντίσταση» είναι η κατάληψη των σχολείων, δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην εύρυθμη λειτουργία τους.
Τα γεγονότα αυτά (καταλήψεις), φαινόμενο που παρουσιάζεται μόνο στα Ελληνικά σχολεία), αμαυρώνουν την άριστη εικόνα της Ομογένειας στη Γερμανία, την οποία γενιές μεταναστών προσπάθησαν να δημιουργήσουν
Υποχρέωση όλων μας είναι, αυτούς τους λίγους ευτυχώς γονείς, να τους απομονώσουμε και να μην τους επιτρέψουμε να διασύρουν την Ομογένεια στο εξωτερικό.

ο/η απηυδισμένος

Ανώνυμος είπε...

Εσείς κύριε που γράφετε τέτοιες ασυναρτησίες ποιος σας δίνη το δικαίωμα να προσβάλλεται έτσι τα παδιά και να γράφετε "ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ"

Είστε μήπως εσείς πακιστανός;

Αναφέρεστε στο ένα οκτάωρο ένα είναι;

Εφόσον ξέρετε τόσα πολλά και θέλετε να μάθει το παιδί σας πολλά γερμανικά στείλτε το σε γερμανικό σχολειό.

Και τι εννοείτε όταν λέτε στο σχόλιο σας, πως καταλαβαίνετε πια παιδιά είναι!! έχετε κάνει βοηθός φακίρη;

Όταν γράφετε "ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ" αυτό που είδα εγώ στο βίντεο με κάλυψε πλήρης εσείς για πια αλήθεια μιλάτε;

Την δικη σας;

Γιατί παραπληροφορείται τον κόσμο ότι τα πτυχία τον παιδιών είναι κατώτερο από αλλα παιδιά!!

Από που έχετε εσείς αυτές τις πληροφορίες πως τα παιδιά δεν ομιλούν την γλώσσα τις Χώρας στην οποια ζουν;

Έχετε κάνει ερευνα;

Γράφετε πως ήταν 5- 10 παιδιά,από που το ξέρετε μπήκατε μέσα στο κτίριο;

Φτάνει μέχρι εδώ.

Κύριε η κυρια που γράψατε αυτό το σχόλιο εάν είχατε κάποια Ιστορική μόρφωση (παρα να καθόσαστε και να ισοπεδώνεται τα πάντα και τους πάντες)θα ξέρατε ότι πάντοτε ήταν μια χούφτα έλληνες που ξεκινούσαν κάτι.
όπως θυσιαστήκανε κάποιοι πριν μερικά χρονια για να μπορέσουν κάποιοι σαν και εσάς να εκφράζουν ελευθερα την γνώμη τους,
ΑΥΤΉ ΟΙ IΔΙΟΙ ΘΥΣΙAΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙA ΝΑ EΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΙΣ ΚΑΤAΛΗΨΗΣ.

Εσάς ποιος σας δίνη το δικαίωμα να τα ισοπεδώνεται όλα;

Και μια τελευταία ερώτηση εφόσον είναι γνωστά τα άτομα και μετρημένα από ότι λέτε και διάβασα πιο πάνω, ποιος ο λόγος αυτής τις ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΣΑΣ;;;;

Ανώνυμος είπε...

το πόσα είναι αυτά τα άτομα θα μετρηθεί πολύ σύντομα και τότε θα υπάρχουν αδιάψευστες αποδείξεις

Ανώνυμος είπε...

ναι ... ναι

προσέξτε μην σκίσετε κανένα καλτσών μάγκες.

Ανώνυμος είπε...

Sas euxaristoume parapoli gia tin ipostoriksi sas....

Ανώνυμος είπε...

orea i katalipsi paizame kai pro (pes2008) ewala ena oreo goal milame ola ta lefta chasame kai mathima ole ole ole ole ole!

Ανώνυμος είπε...

orea i katalipsi paizame kai pro (pes2008) ewala ena oreo goal milame ola ta lefta chasame kai mathima ole ole ole ole ole!

Ανώνυμος είπε...

to germaniko sxolio echi ke dekaora!

Ανώνυμος είπε...

nai ta Gesamtschulen , Ganztagsschule, ta opia exoun kai dio dialimata ton 25 lepton kai mia ora to messimeri.
Epita exei kai Mensa me zesto Fagito. Ta Ellinika to exoun????

Ανώνυμος είπε...

na zitisoume dekaoro me zesto fagito

Ανώνυμος είπε...

edo gelame tora ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΕΣΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΣΔΕ DÜSSELDORF: ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΟ (ΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΡΟΣ ΜΕ ΤΑ 7ωρα ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ενα ξερω εμεις αφησαμε να μπει μεσα ο κυριος Διευθηντης ομως αυτος δεν εμπενε αυτο σας το ειπε ή ειπε ψεματα

Ανώνυμος είπε...

giati xtipieste oli sas?
to pragma ine aplo!!!

i adrania ton ipurgion pedias,ana tis kibernisis,efere EPITELOUS karpous ke ti karpous,megalous san to adio apo opiadipote proodeftiki idea ke gemato me oli tin gama tou aftarxismou,kefali tou kathe anegefalou pou erxete(sigoura oxi aftoboula) apo tin MANNA mas gia na ipodixi ti ine sosto ke ti oxi.Se pious ? se mas!!!Se mas pou lionoun ta kokala mas mera me tin imera edo,edo makria apo tin MANNA mas,stin prospathia mas(se olous tous tomis) na fanoume antaxii tou: ELLINAS .An xeri bebea kanenas apo aftous ti simeni afti i lexi.
i korifi tis piramidas ine toso psila pou ma tin ALITHIA ine diskolo an oxi adinato na di kanis apo aftous ti ginete ke pano apo ola pia ine i basi,i kalitera pios ine o logos tis iparksis tous edo!!!
ala min tous rixnoume ke olo to fteksimo.giati kata kerous ke sinithos ana tesera xronia bgenoun kati ftines ptisis 20€ 30€ 50€ me proorismo tin MANNA,me mono logo tin elefteri epilogi tou pios tha mas ta arpaksi atin tin fora,pios tha mas bali ta dio podia se ena papoutsi,pios tha mas kani gia akoma mia fora na estanomaste ELLINES defteris katigorias.eftixos omos gia mas ge distixos gia aftous iparxoun ke tha sinexisoun na iparxoun ta MIASMATA pou agonizonte, oxi na bolepsoun ta pedia tous glifontas petsines polithrones,alla dixnontas(me praxis)to entiaferontous i kalitera tin agonia tous gia to koino kalo.
PS.
katadikazo kathe epidixi dinamis me aftarxismo ke bia.

Ανώνυμος είπε...

άκουσον άκουσον

τα παιδιά έχουν πιο υγιής σκεπτικό από κάτι κομματάρχες τις εξουσίας

του επιτρέπανε να μπει αυτός, δεν ήθελε και έφερε την πράσινη στολή να επιβάλει την τάξί στα Ελληνόπουλα μας.

βρε μήπως ήταν προγραμματισμένη η δουλειά ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβα που ειναι το μεγαλο σας προβλημα ,αλλα ενα εχω να πω στα παιδια που εγραψαν ενα δυο σχολια το εξης οτι η Γραμματικη τους ειναι αισχος και λυπαμαι πολυ για την Ορθογραφια τους .
Στα χρονια μου επεφτε χαρακας στα χερια μας για ψυλου πηδημα και αποβολες.

Ανώνυμος είπε...

re pedia gia katalavw dio...treis erotiseis. 1. tin porta tin anixe o diefthidis, ta pedia h astinomia!2. ti sxesi exei to politexnio! den sas afisane na milisete!den exete thermansi! kanoune perikopes stous kathghtes! to dhmotiko pou kolaei me to gimnasio-likeio!3. poses genikes syneleuseis kanate ke posoi mthites psifisan iper kai posi kata!

Ανώνυμος είπε...

Συνέλευση καμιά. Τα παιδιά άνοιξαν την πόρτα με το κλειδί τους.
Ακούστε το αίτημα των συμμθητών μας τις τελευταίες ημέρες. Κατάληψη γιατί δε γουσταρουμε δυο μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ντόρτμουντ! Πάντως έχουνε να λένε για το Delivery ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ.Μόνο για φαγητά που έφερνε άξιζε τον κόπο, λένε.
Η Γ΄ Λυκείου Θετική και Θεωρητική 90% ήμασταν κατά της κατάληψης.
Καλά είναι να βγάζουμε λίγα λίγα στη φόρα. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΕ τάξε μας και άλλα και το συζητάω και εγώ!
Φιλάκια το 90% της Γ΄ Λυκείου .

Ανώνυμος είπε...

Esi pou to pezis mathitis mipos eisai arxi roufianos pateras pou apo to poli to glipsimo trexoun ta salia sou??
Pios sou dini to dikeoma na grafis afta ta psemata.
Ta etimata ton paidion eitan:
1. na katargithoun ta 8 ora
2. na min ginoun ta ellinika sxolia diglossa
ktl.
Esi to gelio plasma pou nomizis pos prepi na kseftilisis enan aksioprepestato anthropo eisae ena tipotenio ....
Ntropi sou!!!
Anti na katadikasis tis gelies kai athlies prosopikotites pou apilisan me minisis, kai na katadikasis aftous pou pane na klisoun ta Ellinika sxolia, na katadikasis olous aftous tous athlious pou glifoun tous kathigites kai tous sintonistes gia na pernane ta PAIDIA tous, dialekses afton ton ftino, kai aparadexto tropo na katigorisis enan aksioprepestato kirio.

Kseftilismene NTROPI SOU

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είσαι εσύ που παίρνεις την πρωτοβουλία ότι είσαι το 90% τις
Γ Λυκείου;

Περίεργο!
Γιατί δεν εμφανίστηκε αυτό το 90% και σε μας τους άλλους του του Γυμνασίου-Λυκείου Ντόρτμουντ;;;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που έγραψες
Ο/Η Γ΄Θεωρητκή είπε...

Σαν τι θα βγάλεις σιγά σιγά στην φορα ;
Για πες και εμάς για να ξέρουμε;
Τι πόλους γνωστες αποκτήσαμε απότομα!!
Μαθητές είστε άραγε η ρουφιάνοι;
Γιατί από ότι ξέρουμε ψηφισαν πάνω από 85% υπέρ τις κατάληψης!

Ποιος δήθεν μαθητής τις Γ'Λυκείου γραφή ένα όνομα ενός κυριου;

Σας πείραξε ο κύριος αυτός;


Πες την αλήθεια ποιος είσαι βρε δήλο ανύπαρκτο σκουλήκι γράψε και το όνομα σου!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΚΟΥΛHΚΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΕI ΒΓAΊΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.

ΚAΤΙ ΨΕΦΤΟΔΟΜΙΟΣΑΓΡΑΦΙ ΤΙΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΎΝ ΔΙΑΤΑΓΈΣ ΤΟΥ ΚΌΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠAΕΙ .... ΤΟ ΚΌΜΜΑ ΤΟΥΣ "ΝΔ" ΠΈΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤA ΘΑ ΦAΝΕ ΚΑΛA

ΟΥΣΤΤΤΤΤ....... APO TA SXOΛIA MAS ΠΑΛΙΌΚΑΘAΡΜΑΤΑ ΤΙΣ ΔΕΞΙAΣ.

META**A - DASKAL**KI και Σκώληκα από Wuppertal

Ανώνυμος είπε...

Εσυ που εγραψς απο την Γ Λυκειου γιατι δεν εχεις το θαρρος να μας πεις ποιος εισαι γιατι οπως εμαθα ησουν και εσυ μας σην καταληψη.Εχω δικαιο σκουλικι της κοινωνειας?

Ανώνυμος είπε...

gia to Delivery kanenasxolio.emena afto me endiaferi

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν για μερικούς που συνεχίζουν να έχουν αρρωστημένες Φασιστικές σκέψης έχω να τους πω το εξής
1)από πότε απαγορεύεται στην Ευρώπη (όχι στο Μπανγκλαντές) να τραβάνε Βίντεο Γονείς και Παιδιά σε Ελληνικό Σχολικό χώρο;
2)Ο Φαλακρός που φαίνεται στο Βίντεο να καλή την Γερμανική αστυνομία είναι επίσης Γερμανός και δεν είχε ούτε παιδί μέσα στην Κατάληψη ! ούτε θα έπρεπε κανονικά να βρίσκετε εκεί.
3 εάν το επιθυμεί τόσο πολύ και συνεχίζει να απειλή τους Γονείς και τα Παιδιά μας με μήνυσης ;
ε τότε ας κάνει μήνυση στην Google *LOL*που επιτρέπει την δημιουργία τον Blog
„εκεί που μας χρωστούσανε ... μας πήραν και το Βόδι“

Ανώνυμος είπε...

τέρμα ο Φασισμός στα Ελληνικά Σχολεία

έρχονται Εκλογές και θα πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

http://www.episkeptis.de/http://www.episkeptis.de/

Ανώνυμος είπε...

Ο Μεταξ*ς ξαναχτύπησε 16.02.09

έδωσε Ρεσιτάλ ηλιθιότητας λέμε σήμερα και πάλι ο Μεταξ*ς.

μέχρι που πήρε 2 δυνατά δεξιά στελέχη του κυβερνών κόμματος και ανέβηκε στον Συντονιστή δευτεροβάθμιας για να τους κάνει ντά ντά όλους αυτούς τους κακούς στο Ντόρτμουντ.

φιλάκια από Ντόρτμουντ